Werkbezoek gedeputeerde Koopmans aan Neimed en Gebrookerbos

25 jan 2019
  • Wonen
  • Leefbaarheid

Gedeputeerde Ger Koopmans bracht op woensdag 23 januari een werkbezoek aan Neimed en Gebrookerbos. In een mooi winters landschap vertelden de initiatiefnemers van burgerinitiatieven Schurenberger park, Droomplein De Wieër en Dierenweide Lotbroek enthousiast over hun projecten.

Foto: Jos ReindersHet werkbezoek ging van start met een aantal presentaties. Na een woord van welkom en inleiding door Arent van der Feltz, Neimed bestuursvoorzitter, en Jol Stoffers, wetenschappelijk directeur Neimed, was het de beurt aan het Gebrookerbos team. Brooker Jos Reinders, Samira Louali, Linda Frints en Kelly Damoiseaux vertelden over de vele burgerinitiatieven in Heerlen-Noord, over het onderzoek methode Gebrookerbos, engagementmarketing en de rol van de brooker en de accountmanagers. Vervolgens ging het gezelschap op pad om in gesprek te gaan met de burgerinitiatieven.

Gebrookerbos is een coproductie van gemeente Heerlen, Open Universiteit en Neimed, en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg, IBA Parkstad en Interreg.

Naar nieuws overzicht