Four Feet Nine: een van de initiatieven uit het netwerk van Stadslab Heerlen

9 okt 2020

Video's van dj's die draaien op unieke locaties in Parkstad: daar begon 4feet9 mee. Inmiddels is het uitgegroeid tot een platform, niet alleen voor dj's, maar voor alle creatievelingen die een bijdrage willen leveren. In contact blijven met je publiek, daar draait het om.

Het platform 4feet9 biedt creatievelingen een podium in het huidige Covid-19-tijdperk. Op dit moment is het een uitdaging om bijvoorbeeld muziek te verkopen in een live optreden. Daarom willen zij samenwerkingen tussen verschillende artiesten bevorderen om een ​​boeiend beeld te creëren voor het digitale publiek.

Om spraakmakende beelden te maken én een verhaal toe te kunnen voegen, worden unieke locaties in de regio Parkstad gebruikt. Deze locaties moeten een verrassingsfactor hebben om de aandacht te trekken. Het is een mooie kans om locaties bewust uit te lichten voor potentiële stakeholders, zoals een gemeente.

Het samenspel van een mooie locatie en artiest(en) biedt video- en fotografen de mogelijkheid om beelden vast te leggen. 4feet9 biedt deze groep een unieke setting waar men de vrijheid heeft om ideeën te uiten.

Zien en luisteren? Check https://www.youtube.com/watch?v=OJHON72xXaM

Naar nieuws overzicht