Brightlands HR Tech Day: Jol Stoffers keynote spreker

11 okt 2019

Prof. dr. Jol Stoffers, bijzonder hoogleraar Employability van de Open Universiteit en wetenschappelijk directielid van Neimed, is een van de keynote sprekers op de Brightlands HR Tech Day op donderdag 31 oktober. Tijdens deze dag, die wordt gehouden op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, staat centraal hoe data en technologie de toekomst van Human Resources gaan veranderen.

Bezoekers van de HR Tech Day maken kennis met een aantal inspirerende keynote sprekers:

  • Prof. dr. Jol Stoffers, bijzonder hoogleraar Employability, Open Universiteit, en wetenschappelijk directielid Neimed
  • Anne Doeser, Lead HR Innovation Hub, Rabobank
  • Prof. Mien Segers, hoogleraar Corporate Learning, Maastricht University School of Business and Economics

's Middags kunt u deelnemen aan verschillende break-out-sessies, gepresenteerd door zakelijke en academische experts. De sessies stellen u in staat om de juiste HR-technologie en -gegevens in uw voordeel te gebruiken en helpen u bij het verbeteren van uw wervingsproces, prestatiemetingen, strategische personeelsplanning en inspanningen voor levenslang ontwikkelen.

De dag wordt afgesloten met een expertpanel om de resultaten en lessen uit de break-out sessies te bespreken.

Over de HR Tech Day

Het gratis evenement wordt georganiseerd door Techruption en is mogelijk gemaakt door APG, Universiteit Maastricht, Open Universiteit en Zuyd Hogeschool. Het doel is om professionals van verschillende bedrijven, academici en studenten samen te brengen op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen en een dag vol inspiratie, inzichten en netwerken te bieden.

Meer informatie en aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden het aanmeldformulier.

Naar nieuws overzicht